2024

Evides neemt storing en onderhoud over in Zeeland

August 27, 2024

Evides Waterbedrijf levert drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in het zuidwesten van Zuid-Holland, de provincie Zeeland en het zuidwesten van Noord-Brabant. Voor het verdelen van het drinkwater naar huishoudens en bedrijven is een uitgebreid leidingnetwerk nodig. Regelmatig onderhoud en het oplossen van storingen in het leidingnet zijn noodzakelijk voor een continue en veilige waterlevering. Momenteel verzorgt de organisatie DNWG deze taken voor ons in Zeeland en op de Brabantse Wal. 

Evides werknemer in veiligheidskleding bij kraan

Uiterlijk 1 januari 2025 stopt DNWG met de storings- en onderhoudswerkzaamheden aan de waterleidingen. Vanaf die datum gaat Evides Waterbedrijf deze werkzaamheden uitvoeren. De reden hiervoor is dat DNWG verder opgaat in Stedin, de regionale netbeheerder voor gas en elektriciteit.  

In de tussentijd zorgen wij samen met DNWG voor een goede overdracht. Zoals u gewend bent, kunt u een waterstoring blijven melden via de website van Evides of via telefoonnummer 0900-0787. Een actueel overzicht van alle waterstoringen vindt u op www.waterstoring.nl.  Vanaf 1 oktober zult u bij storings- en onderhoudswerkzaamheden veelal monteurs van Evides in het straatbeeld gaan tegenkomen. 

Deel deze pagina
© 2024